17% korting

Fifa 2022 PS4
Fifa 2022 PS4

Fifa 2022 PS4

Aangeboden door Earnieland

Omschrijving

Dit is EA SPORTS FIFA 22. Het maakt niet uit hoe je het speelt, in FIFA 22 geniet je overal van meer dan 17.000 spelers, 700+ teams en meer dan 30 competities, waaronder de UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores en de gloednieuwe UEFA Europa Conference League die alleen maar beschikbaar is in FIFA 22.

In het speltype ‘Carrière kun je je voetbaldromen waarmaken en de nieuwste club van de game creëren en beheren, VOLTA FOOTBALL beloont je voor je flair met vernieuwde, kleine gameplay en nieuwe manieren om te spelen en elk seizoen vooruitgang te boeken. Echte aanrader om samen met vrienden te spelen. Breng je ploeg samen in Pro Clubs met verbeterde teamaanpassing en bijgewerkte voortgang die je controle geeft over de ontwikkeling van je Virtual Pro, en verwelkom een aantal van de meest memorable spelers uit het voetbal als nieuwe FUT Heroes in FIFA Ultimate teamTM met een opnieuw gedefinieerde competitiestructuur die het testen van je vaardigheden tegen andere spelers toegankelijker maakt.

Ben je opzoek naar een game of een accessoire voor je PC of gameconsole? Dan ben je hier aan het juiste adres, Uitzonderlijk voor Earnielanders zoeken we de coolste games en de beste accessoires uit die we in een unieke deal kunnen aanbieden.

€ 53,99

100 coins + € 45,00

Exclusieve deals voor Earnie Friends & Family

Betaal met Earniecoins

Snelle levering