De leukste valentijnscadeautjes om je lief of jezelf te verwennen.

“ ’t Is bijna Valentijn, schatje!” Love it or not, de dag van de liefde komt eraan en veel mensen hopen (stiekem) op een lieve attentie van hun geliefde. Herkenbaar? “Neen, joh! Ik ben happy single!” Wel, of je nu bezet of gelukkig vrijgezel bent, een cadeautje is altijd een goed idee. Laat je inspireren door de vijf leukste valentijnscadeaus voor je liefje of jezelf!

#1 Tafeltje dekje

Voor West-Vlamingen is dit zowaar hét perfecte cadeautje: mokken voor je moksje! Ooohn. Serieus, wie houdt er nu niet van een gezellige tas om zijn/haar koffie of thee uit te drinken? Hiermee scoor je sowieso op Valentijn. Is een klein geschenkje genoeg? Geef dan een unieke keramieken tas cadeau. Wil je dit jaar groots uitpakken? Verras je geliefde dan met een volledig nieuw servies.

PS: Single? Trakteer jezelf op toffe glaasjes, borden, kommen en schaaltjes. Want jij (en je toekomstige tinderdate) verdient ook een mooi gedekte tafel.

Shop de mooiste interieuritems nu met korting bij Hema, De Bijenkorf, Leen Bakker, Etsy en meer via Earnieland.

#2 Zeg het met wafels

We gaan er niet om liegen, sommige mensen maak je echt niet gelukkig met een schattig valentijnscadeau of romantisch bloemenboeket ... Ze houden eerder van praktische cadeaus. Dingen die al laaang op hun verlanglijstje staan, maar waar ze zelf geen geld aan willen geven. Maak het jezelf gemakkelijk en geef je geliefde wat hij/zij echt wil.

Heartbroken op Valentijn? Verzacht de pijn met verse wafels of pannenkoeken terwijl je meehuilt met je favoriete romcoms.

Je bent toch niet gek? Shop al je elektro en multimedia bij MediaMarkt via Earnieland én krijg geld terug.

#3 Liefde is ... quality time

Zeurt je lief vaak dat jullie te weinig tijd maken voor elkaar? Staat de drukte van alledag de romantiek soms in de weg? Of ben je alleen en heb je nood aan wat welverdiende me-time? Love is letterlijk in the air, want er is geen beter valentijnscadeau dan een romantische citytrip of avontuurlijke solotrip.

Staan de koffers al klaar? Boek jouw citytrip nu extra voordelig via Earnieland bij onder andere Booking.com.

#4 Picture perfect fairytale

Voor de romantische zieltjes onder ons is Valentijnsdag pas geslaagd als er een traantje van geluk wordt weggepinkt. Toch, Earnie? Als jouw hubby’s love language romantiek is, dan is een fotoboek of -lijst the way to go. Het is misschien een beetje cheesy, maar niet voor niets een klassieker. Beleef jullie favoriete momenten eindeloos opnieuw. Cute!

TIP Vrijgezel op Valentijnsdag? Vier de dag van de liefde met je vrijgezelle vrienden en vriendinnen. Organiseer een secret Cupido (lees: secret Santa) en geef elkaar een tof Valentijnscadeautje.

De mooiste fotoboeken, -kalenders en wanddecoratie bestel je bij Albelli. Shop in Earnieland en geniet van hartverwamende kortingen.

#5 Book of love

Last but not least op ons lijstje: boeken! Met dit valentijnscadeau toon je hoe goed je jouw (nieuwe) schat kent. Fictie, poëzie, avontuur, liefde, misdaad, historie, koken, reizen ... Er zijn honderden boekgenre’s om uit te kiezen. Neus eens in de boekenkast van je lief en ga voor een gelijkaardig thema.

TIP: Schrijf op de eerste twee pagina’s waarom je je Valentijn zo graag ziet en maak er een extra persoonlijk cadeau van.

Krijg korting wanneer je winkelt bij Fnac via Earnieland.