Verrassende Vaderdagcadeaus: Drie onverwachte geschenken om te koesteren

Het is bijna zover: Vaderdag, het moment om jouw stoere papa eens flink in de watten te leggen. Want dat heeft hij verdiend! We zijn allemaal op zoek naar het perfecte cadeau om papa te laten zien hoeveel we van hem houden. Maar waarom dit jaar niet iets anders proberen? Laat Earnie je inspireren met drie verrassende geschenken die je vader absoluut zullen verbazen. En het beste van alles? We hebben exclusieve kortingen voor jou. Lees snel verder!

#1 Een gepersonaliseerde gegraveerde armband

De tijd waarin mannen alleen horloges droegen, ligt achter ons. Ringen, armbanden, kettingen... Sieraden voor heren zijn helemaal hip en vormen het perfecte Vaderdagcadeau.

Geef je vader iets bijzonders dat hij altijd dichtbij zich kan dragen, zoals een gepersonaliseerde gegraveerde armband. Kies een stijlvol exemplaar gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of echt leer. Laat de armband graveren met zijn initialen en/of een speciale boodschap.

Telkens wanneer hij naar zijn pols kijkt, zal hij aan jou denken. Hoe attent is dat! 

Shop (handgemaakte) juwelen met Earnie-korting bij Etsy, Zalando Lounge, La Redoute of De Bijenkorf.

#2 Een avontuurlijke helikoptervlucht

Schenk je vader een onvergetelijke ervaring tijdens een avontuurlijke helikopter- of ballonvlucht. Stel je voor hoe jouw grote held zijn ogen zal uitkijken terwijl hij hoog boven de wereld zweeft. En het allermooiste? Dat hij dit met jou mag beleven. Oooh!

Mag het wat pittiger zijn? Luister naar Eddy Wally en spring uit een vliegmachine! Durf te verrassen met een grensverleggende beleving zoals (indoor) skydiven of een cursus driften. Warning: alleen voor DDD’s: Dare Devil Daddy’s

Zeg het met een cadeaubon! Bongo heeft voor elke gelegenheid een gepaste bon. Shop via Earnieland en krijg geld terug.

#3 Een culinair avontuur

"Phew, ik zie mijn vader niet meteen uit een vliegtuig springen." Begrepen! Is je vader al wat ouder of geniet hij meer van de rustige dingen in het leven? Dan hoef je niet ver te zoeken, want zoals ze zeggen: de liefde gaat door de maag. 😉 Trakteer je vader op een culinair avontuur!

Neem hem (op Vaderdag) mee naar een exclusief restaurant waar jullie betoverd worden door een heerlijk driegangen- of viergangenmenu vol vernieuwende gerechten. Ga voor een diner voor twee of maak er een gezellige uitstap van met het hele gezin.

Heb je een beperkt budget? Geen probleem! Het is juist extra speciaal om zelf te koken. Zorg voor een feestelijk gedekte tafel met een geprint menu en verwen je vader met zijn favoriete gerechten.

Shop je Vaderdagcadeaus mét korting!

Dit zijn slechts een paar van de verrassende cadeaus die je kunt overwegen voor Vaderdag. Denk eens buiten de lijntjes en zoek iets dat perfect past bij jouw vader. Onthoud dat het niet altijd om materiële zaken gaat, maar om de gedachte en de liefde die je erin steekt. Maak van deze Vaderdag een dag om te koesteren!

Waar wacht je nog op? Ga op zoek naar het perfecte verrassingscadeau voor Vaderdag en profiteer van de Earnie-korting. Je vader verdient het om in het zonnetje gezet te worden!