Voordelige Moederdagcadeaus om je mama mee te verrassen.

I can buy my mom flowers … Of het nieuwste album van Miley Cyrus. Misschien wordt jouw mama hélémaal excited van een luxueuze geurkaars? Of wil ze graag een paar Swarovski-oorbellen? Één ding is zeker: jouw moeder(figuur) verdient een geweldig cadeau! Laat je inspireren door de drie leukste Moederdagcadeautjes en ontdek hoe je ze shopt mét korting.

#1 Een schitterend cadeau

Cliché is oké! Zeker wanneer het gaat over cadeautjes. Begrijp me niet verkeerd, een origineel cadeau waarover je lang hebt nagedacht, is een prachtig gebaar. Maar sommige mama’s houden nu eenmaal van de klassiekers zoals een wondermooie halsketting of schattig armbandje. Zo toon je letterlijk hoe schitterend ze is. Wil je dit jaar groots uitpakken? Ga voor een diamanten sieraad dat haar laat stralen.

TIP: Toch liever een one-of-a-kind cadeautje geven? Dan is een handgemaakt en/of gepersonaliseerd juweel een goed idee. In webshops zoals Etsy vind je custom items die je nergens anders kan vinden, gemaakt door getalenteerde makers.

Shop de mooiste sieraden nu mét korting bij Swarovski, My Jewellery, Etsy en meer via Earnieland.

#2 Verwenpakket

Heb jij een supermom? Je weet wel, een moeder die altijd voor iedereen klaarstaat en amper tijd maakt voor zichzelf? Wel, dan is Moederdag de perfecte gelegenheid om haar te laten zien dat ze vaker voor zichzelf mag zorgen. 

Hoe kan je dat beter doen dan met een verwenpakketje? Vul een mandje vol badzout, gezichtsmaskers, bodylotion en andere selfcare goodies en geef haar de ultieme mini-spa-ervaring voor thuis cadeau. Relaxen maar!

Krijg korting wanneer je winkelt bij HEMA, ICI PARIS XL, Bongo, Benefit, The Body Shop en meer via Earnieland.

#3 I am your mother

Luistert je moeder on repeat naar Meghan Trainor’s nieuwste monsterhit ‘I am your mother’ terwijl ze in de tuin werkt? Of zijn audiobooks of podcasts meer haar ding? Zie je haar soms gefrustreerd haar ouderwetse oortjes ontwarren? Wel, hoog tijd om haar een deftige draadloze koptelefoon of oordopjes cadeau te doen.

Met een koptelefoon kan ze zich ook even afsluiten van de wereld en hélémaal opgaan in haar eigen muziek. Het occasionele privé-concert neem je er maar bij.

Hoor je dat? Dat is het geluid van een gelukkige mama.

Klinkt als muziek in de oren? Scoor jezelf een deal en shop via Earnieland bij JBL, Fnac of Mediamarkt.

Shop je Moederdagcadeaus mét korting!

Tadaa! Dat was Earnie’s top 3 Moederdagcadeaus voor dit jaar. Maar wacht, er is meer! In Earnieland kan je kiezen uit meer dan 1200 webshops en daarbij ook nog eens geld terugkrijgen op je aankopen. Dat betekent dat je geld bespaart terwijl je je moeder in de watten legt met een geweldig cadeau. Wie wil dat nou niet?

Dus, waar wacht je nog op? Scoor dat perfecte cadeau en geef je moeder de liefde en waardering die ze verdient op Moederdag. En onthoud, het belangrijkste cadeau dat je kan geven is je tijd en aandacht. Dus maak er een geweldige dag van samen, vol liefde, gelach en mooie herinneringen. Happy Moederdag!